Home » Merken » Daikin-Intergas

De Daikin-Intergas hybride is de totaaloplossing voor zowel verwarming als warm tapwater. Dit unieke verwarmingssysteem bestaat uit een warmtepomp en buitenunit van Daikin en een HR-ketel van Intergas. De hybride levert optimale warmte, een grote hoeveelheid warm tapwater en comfort het hele jaar door. Ook bij buitentemperaturen beneden het vriespunt.

Hybride systemen


In de totaaloplossing wordt voor het verwarmen en het leveren van warmwater van woningen het Monobloc 4kW van Daikin gecombineerd met de Intergas Kombi Kompakt HReco 30. De ideale combinatie voor het reduceren van CO₂-uitstoot, het verminderen van energieverbruik en het verlagen van de energierekening. De benodigde warmte wordt zoveel mogelijk onttrokken aan de buitenlucht.

De eerste 4kW warmtepomp van Daikin in monobloc-uitvoering is met koudemiddel R32. De nieuwe Daikin Intergas monobloc Hybride/Add on warmtepomp is stil, zeer compact en nog milieuvriendelijker en kan dankzij de wateraansluitingen door elke verwarmings installateur worden geinstalleerd. De monobloc Hybride voorziet in ruimteverwarming en (evt) warm tapwater door een combinatie van warmtepomp en Cv technologie. De warmtepomp kiest altijd heel slim de meest efficiente verwarmingsmodus op basis van energieprijzen,buitentemperatuur en interne verwarmingsvraag. Daar waar de monobloc Hybride  geleverd kan worden met een nieuwe Intergas CW4(28kW) of een CW5(32kW) cv-ketel, zorgt de Add-on voor een bivalente oplossing bij een bestaande cv-ketel(ongeacht het merk).

 

 

De Daikin Intergas Hybride warmtepomp combineert de intelligente Daikin lucht/water warmtepomptechnologie met de HR-technologie en comfort en kan perfect gecombineerd worden.

Op basis van de buitentemperateur, de interne verwarmingsvraag en de energieprijzen kiest de warmtepomp altijd slim de meest efficiente modus.

Snelle en eenvoudige installatie door de compacte afmetingen en doordat bestaande radiatoren en ledingwerk niet vervangen hoeven te worden.

Uw slimme en duurzame hybride oplossing voor ruimteverwarming, warm tapwater en (eventueel ook) koeling voor klimaatcomfort het hele jaar door.

Warmwater uitbreidingen


Het toestel zonder voorraadvat

Ongestoord genieten van een stortdouche? Of op meerdere punten gelijktijdig warmwater gebruiken? Dan is de Intergas Superflow dé oplossing. De Superflow van Intergas is de nieuwste innovatie op het gebied van warmwater doorstroomtoestellen. De Superflow is een hoogrendement warmwater doorstroomtoestel en levert een overvloedige hoeveelheid warmwater van constante temperatuur zonder dat er een voorraadvat nodig is.

e Intergas Superflow heeft alle voordelen van een voorraadtoestel, maar geen van de nadelen. De Superflow combineert een royale hoeveelheid warmwater met een zeer zuinige werking. Zodat u zorgeloos kunt genieten van warmwatercomfort. Met een vermogen van 45kW of 60kW is er altijd een Superflow die past bij uw warmwaterbehoefte. De 60kW uitvoering levert maar liefst 26 liter per minuut op 40°C en valt daarmee in een XXL-tappatroon.

De Superflow maakt gebruik van het beproefde en gepatenteerde Intergas concept, een warmtewisselaar met een volledig geïntegreerd koperen tapspiraal. Het unieke Intergas ontwerp zorgt voor optimale warmteoverdracht en een minimaal warmteverlies.

Het tapwater stroomt rechtstreeks door de warmtewisselaar, zodat de rookgassen maximaal afkoelen en de condensatiewarmte optimaal wordt benut. Het warmtelabyrint dat in de Kombi Kompakt HReco voor ongekende prestaties zorgt is ook toegepast in de warmtewisselaar van de Superflow.

 

Regelingen


De Intergas Comfort Touch is een thermostaat met ongekend gebruikersgemak in een verbluffend compact en modern design. Door gebruik te maken van een touchscreen is de bediening intuïtief, eenvoudig en simpel. De compacte afmetingen en het moderne design zorgen ervoor dat de thermostaat probleemloos in elk interieur past.

De Intergas Comfort Touch is een gebruiksvriendelijke modulerende thermostaat die compact en modern vormgegeven is.

Het touchscreen zorgt ervoor dat de bediening intuïtief en eenvoudig is.

De Comfort Touch maakt gebruik van het OpenTherm protocol waarmee het vermogen van de cv-ketel automatisch aan de warmtebehoefte aangepast kan worden. 

 • Intuïtieve en eenvoudige bediening
 • Eenvoudig te plaatsen
 • Toepasbaar in elk interieur
 • Geen batterijen nodig
 • 2-draads aansluiting op CV-ketel
 • In combinatie met de Intergas Gateway (niet meegeleverd) bediening met smartphone of tablet mogelijk 

Intergas Gateway

€ 129,00

Intergas Gateway

€ 129,00

Wanneer U de Intergas comfort touch als slimme internet thermostaat wilt gebruiken heeft U deze gateway nodig. Zonder deze gateway is het een standaard thermostaat.

LAN2RF gateway
Ethernet kabel
Netadapter
Montagemateriaal
Installatiehandleiding
Gratis te downloaden app(appstore/googleplay)

 

Incomfort, de handige app waarmee u uw comfort regelt met een smartphone waar u ook bent. Ook kunt u uw eigen weekprogramma samenstellen en beheren.

Daarnaast geeft de app direct inzicht in de prestaties van uw Intergas cv-ketel en staat u, indien gewenst, in direct contact met uw installateur. 


Incomfort, de handige app waarmee u uw comfort regelt met een smartphone waar u ook bent. Ook kunt u uw eigen weekprogramma samenstellen en beheren. Daarnaast geeft de app direct inzicht in de prestaties van uw Intergas cv-ketel en staat u, indien gewenst,  in direct contact met uw installateur. Incomfort kan worden gecombineerd met de Kombi Kompakt HRE en HReco ketels vanaf bouwjaar 2014.

 • Het eigen comfort regelen met een smartphone
 • Thermostaat op afstand hoger en lager zetten
 • Stel een persoonlijk weekprogramma samen
 • Realtime inzicht in de prestaties van de ketel
 • Inzicht in mogelijke storingen
 • Direct in contact met de installateur
 • Inclusief Honeywell Round thermostaat
 • Geen abonnementskosten

 

Onze aangeboden totaalprijzen zijn inclusief BTW en exclusief ISDE subsidie deze dient u zelf aan te vragen bij www.rvo.nl


Inzicht

Product keuze

Aankoop

Installatie