Home » Merken

Fabrikanten


Nog maar een paar maanden geleden was het dagelijks voorpagina nieuws. Nederland moet van het aardgas af. Remeha is het daarmee eens. Als we ook generaties na ons willen laten genieten van onze aarde, dan moeten we van het fossiele aardgas af. Toch geloven we niet in abrupt van het aardgas af gaan en een toekomst helemaal zonder aardgas. Het meerendeel van de huidige woningvoorraad is namelijk niet voldoende geïsoleerd om met lage temperatuur systemen, zoals bijvoorbeeld een warmtepomp, verwarmd te worden. Het elektriciteitsnet op dit moment niet berekend op massaal elektrisch wonen en rijden.

Wij geloven in maatwerkoplossingen voor de verduurzaming van Nederland en synthetisch- of waterstofgas als alternatief voor aardgas. Elektrisch wonen daar waar het kan. Isoleren gecombineerd met slimme hybride systemen of centrale voorzieningen voor de bestaande woningvoorraad. Zo maken we Nederland duurzaam.

Als lid van de wereldwijde Daikin-groep wil Daikin Europe voor al zijn activiteiten een marktleider van wereldklasse zijn. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn geen holle woorden bij Daikin. Het zit vergroeid in het DNA van het bedrijf en vormt de bedrijfscultuur. De kernwaarden, de groepsfilosofie en het handboek voor bedrijfsethiek beschrijven hoe Daikin zijn bedrijfsactiviteiten wilt uitvoeren en leggen verantwoordelijkheden op aan Daikin zelf en aan anderen.

Door de jaren heen is Daikin Europe N.V. erkend als een goed bestuurd en goed georganiseerd bedrijf dat aan alle Europese productienormen voldoet en begaan is met de veiligheid en het welzijn van zijn werknemers. We willen het nog beter doen dan wat de huidige regelgeving rond tewerkstelling en gezondheid en veiligheid voorschrijft en ervoor zorgen dat onze werknemers goed opgeleid zijn en ondersteund worden op hun werkplek.

Intergas behoort tot de pioniers op het gebied van cv-techniek. Al meer dan 50 jaar richt Intergas zich op het perfectioneren van verwarmingsketels. De wortels gaan zelfs terug tot 1939, toen het zich nog bezighield met totaal andere producten. In die tijd stond het bedrijf nog bekend als ‘Machinefabriek van de Wetering’ en was het gespecialiseerd in het maken van houten wastobben. Na de ontdekking van aardgas in de regio Groningen is het bedrijf in 1961 verhuisd naar Coevorden om halverwege de jaren ’60 de eerste verwarmingsproducten de produceren. Vanaf begin jaren ’90 neemt Intergas een leidende positie in op het gebied van de ontwikkeling van hoog rendement CV ketels.

Dankzij tientallen jaren ervaring en duizenden uren productontwikkeling kunnen we je een breed productassortiment met moderne en energiezuinige warmtepompen aanbieden. We hebben onze producten speciaal ontworpen voor jou en je woning. Hoe je ook woont en wat je energiebehoeften ook zijn: wij zorgen voor het perfecte binnenklimaat.

ClimateBooster B.V. is een jong en dynamisch bedrijf dat is ontstaan vanuit het ingenieursbureau De Beijer RTB (www.ares-rtb.nl). Dit bedrijf, dat door Henk de Beijer is opgericht, is al 35 jaar gespecialiseerd in innovatieonderzoek en het ontwikkelen van nieuwe product-markt combinaties op het gebied van duurzame energie. Vele door RTB ontwikkelde producten zijn reeds onder namen van Internationale producenten op de markt gebracht. Het bedrijf bezit door zijn geschiedenis een grote hoeveelheid inzicht & technische kennis om betrouwbare en duurzame producten te ontwikkelen en te produceren.


Een greep uit ons assortiment