Graag willen wij ons aan u voorstellen, wij zijn David Verburg en Jeroen van Raaij en wij wonen en werken allebei vanuit het mooie brabantse dorp Nuenen.

 

Wij zijn al meer dan 25 jaar met elkaar bevriend en werkzaam in de installatietechniek en we hebben besloten om onze krachten te bundelen en onze onderneming warmtepompvoorjehuis.nl te starten.

 

David heeft sinds 2015 een eigen installatiebedrijf genaamd www.verburginstallaties.nl en is een allround installateur. Hij zorgt samen met zijn team van specialisten voor alle gebouwgebonden water-, riolerings- en verwarmingsinstallaties van woningen en bedrijfspanden in de regio Zuidoost Brabant.

 

Door zorgvuldig opgebouwde klantenrelaties en mond op mond reclame heeft Verburg Installaties zich ontwikkeld tot een professioneel en vakkundig bedrijf met visie en oog voor de toekomst.

 

Jeroen heeft ruim 25 jaar ervaring in de installatietechniek en heeft diverse functies uitgeoefend waaronder technisch/commercieel adviseur en heeft meer dan 15 jaar ervaring in het verzorgen van installatie opnames en maatwerk advies bij de klant. Daarnaast is ook kennis op het gebied van isolatie, zonnepanelen en airco’s hem niet vreemd.

 

Wie zijn wij

De overheid stimuleert de duurzame verwarming van Nederlandse huizen en bedrijven. Zo kan energie worden bespaard en de CO2-uitstoot worden teruggedrongen. 

 

De overheid heeft d.m.v. een klimaatakkoord ingezet om de CO2 uitstoot in Nederland terug te dringen naar 49% zoals in het klimaatverdrag van Parijs is afgesproken. Dit allemaal om een betere leefomgeving te creëren voor de huidige en volgende generaties in de wereld.

Er is nog even de tijd om ons voor te bereiden op een gasloze omgeving in Nederland en op zoek te gaan naar de alternatieve mogelijkheden voor het verwarmen van uw woning en bedrijfspand. Doelstelling is reductie van de CO-2 uitstoot door middel van het verlagen van het energieverbruik.

 

Wij vinden het belangrijk dat goed dient te worden toegelicht welke mogelijkheden er zijn voor uw woning/bedrijfspand op het gebied van verwarmen, zonder concessies te doen aan uw woon- en/of werkcomfort.

 

Wij vinden het een voorrecht en een kans om u mee te nemen op de weg van mogelijkheden op het gebied van verduurzaming voor korte en lange termijn.

 

Door energiebesparende technieken door te voeren voor uw pand op het gebied van verwarmen gaat u flink besparen op het gasverbruik en de maandelijkse kosten van de energienota. Daarnaast kunt u door andere slimme maatregelen toe te passen ook fors besparen op uw (jaarlijkse) energieverbruik.

 

De mogelijkheden naast, of als alternatief van, uw huidige CV ketel willen wij via deze website en webshop transparant toelichten.

 

Heeft u bijvoorbeeld interesse voor een Hybride warmtepompsysteem (gecombineerd met uw huidige cv ketel als ondersteuning)? Of kiest u voor een All Electric warmtepompsysteem (u kunt dan in veel situaties uw woning/bedrijfspand geheel zonder gas verwarmen). Wij leggen u deze opties en de verschillen graag uit.

 

Wij kunnen het hele pakket voor u aanbieden:  advisering, opname ter plaatse, levering, installatie, nazorg en service ondersteuning. Daarnaast verrichten wij natuurlijk ook werkzaamheden of aanpassingen aan uw bestaande CV installatie, waterleidingen en riolering. Maar ook complete installatie van airco’s en aanpassingen en/of vervangen van uw toilet en/of badkamer compleet met tegelwerk behoort tot de mogelijkheden.

 

Persoonlijke aandacht, optimale en snelle ondersteuning en een uitstekende dienstverlening voor onze klanten staan voor ons centraal. Onze gecertificeerde specialisten streven altijd naar 100% kwaliteit en vakwerk. Wij zijn pas tevreden als u het bent!

 

Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Groetjes,

David en Jeroen