Een lucht/water warmtepomp is een warmtepomp die energie uit de buitenlucht benut voor het verwarmen van een woning. Itho Daalderop heeft verschillende lucht/water warmtepompen in het assortiment.

Zo is er de HP-S, een split-unit systeem, dat zowel hybride (dus samen met de bestaande cv-ketel) als all-electric kan worden opgesteld. Wanneer een buitendeel niet gewenst of niet mogelijk is, is de HP-M 25 i een interessant alternatief. Deze hybride warmtepomp bestaat uit alleen een binnendeel en werkt samen met elk merk en type cv-ketel. Deze schakelt automatisch de cv-ketel erbij indien nodig.

Met onze lucht/water warmtepompen kan het gasverbruik in een hybride opstelling tot wel 80% worden verlaagd of zelfs tot nul worden gereduceerd (in een all-electric opstelling). Omdat warmtepompen het best presteren op lage temperatuur, is het van belang dat het afgiftesysteem hierop afgestemd is. Met name vloerverwarming of ventilatorconvectoren zijn hierbij het meest geschikt. Het is ook gewenst om de warmteverliezen van de woning zo veel mogelijk te beperken. Dit kan worden bereikt door goede isolatie en het kierdicht maken van de woning.


De HP-S 55/95/130 is de warmtepomp met een vermogen van 5,5 /9,5/ 13kW en past perfect in goed geïsoleerde woningen in een all-electric opstelling. Bij minder goed geïsoleerde woningen is een hybride opstelling een goed alternatief om toch fors op het gasverbruik te kunnen besparen en op echt koude dagen de woning prima te kunnen verwarmen. Dit binnendeel werkt samen met het HP-S 55/95/130 buitendeel

Kenmerken

Productvoordelen

-7 jaar zekerheid door 7 jaar garantie

-Zowel hybride als all-electric inzetbaar

-Fluisterstille werking

-Kan verwarmen én koelen

-Combineerbaar met hoogwaardige i-WPV voorraadvaten

-Een COP van 4,6

 

 

Vincent

Vincent, de nieuwe naam in warmtepompen. Deze luchtwater- warmtepomp is ideaal voor zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Hij verwarmt, koelt en zorgt voor warm tapwater en doet dat zonder buitendeel!!

Vincent bespaart fors op het gasverbruik. Vanwege het ontbreken van een buitendeel is er geen ruimtebeslag en geen buitengeluid!! 

Productvoordelen:

  • Geen buitendeel
  • Klein en flexibel formaat
  • Directe CO2 -, gas- en geldbesparing/Lage initiële kosten
  • Werkt samen met elke cv-ketel (hybride) en onze hoogwaardige WPV-voorraadvaten (all-electric)
  • Kan ook koelen (V45 Combi)

 

Deze prijzen betreffen bruto adviesprijzen (exclusief BTW) exclusief installatie- en materiaalkosten

 

 

Leverbaar vanaf Q1 2023.

Ultiem duurzaam


Itho Daalderop staat bekend om haar hoge kwaliteit boilers en voorraadvaten. In onze productiefaciliteit in Tiel staat zelfs de meest duurzame productielijn van RVS-vaten ter wereld! In deze faciliteit produceren we een groot aantal hoogwaardige RVS-voorraadvaten en boilers. Hiermee bieden we voor elke warm tapwaterbehoefte een ultiem duurzame oplossing.

Productvoordelen

  • Uniek ontwerp houdt gelaagdheid langer in stand, waardoor er langer warm water wordt geleverd
  • Maximale isolatie zorgt voor minimaal stilstandsverlies
  • Gemonteerd in fraaie omkasting
  • Grootste hoeveelheid warm tapwater op een vloeroppervlak van slechts 60x60 cm
  • Door ontbreken spiraal, inhoud voorraadvat vergelijkbaar met 20% grotere conventionele vaten.

 

Ultiem duurzaam
Itho Daalderop staat bekend om haar hoge kwaliteit boilers en voorraadvaten. In onze productiefaciliteit in Tiel staat zelfs de meest duurzame productielijn van RVS-vaten ter wereld! In deze faciliteit produceren we een groot aantal hoogwaardige RVS-voorraadvaten en boilers. Hiermee bieden we voor elke warm tapwaterbehoefte een ultiem duurzame oplossing.

Productvoordelen:

-Uniek ontwerp houdt gelaagdheid langer in stand, waardoor er langer warm water wordt geleverd

-Maximale isolatie zorgt voor minimaal stilstandsverlies

 Garantievoorwaarden

 

Standaard fabrieksgarantie: Voor alle Itho Daalderop-producten geldt een standaard fabrieksgarantie van 2 jaar. In deze termijn wordt uw Itho Daalderop-product of de onderdelen daarvan kosteloos gerepareerd of vervangen door een erkend installateur. De fabrieksgarantie op onderdelen kan worden verlengd door het product binnen twee maanden na de installatiedatum te registreren op deze website.

 

Garantie na registratie: 

Van het derde tot en met het vijfde jaar worden uitsluitend onderdelen vergoed. Deze onderdelen dienen door een erkend installateur vervangen te worden.

 

-Gemonteerd in fraaie omkasting

-Grootste hoeveelheid warm tapwater op een vloeroppervlak van   slechts 60x60 cm

-Door ontbreken spiraal, inhoud voorraadvat vergelijkbaar met 20% grotere conventionele vaten.

 

Alle overige appendages en accessoires kunnen op verzoek worden besteld en worden geleverd                             Prijzen op aanvraag