Bezorgen/Retourneren


Bezorgen

Warmtepompvoorjehuis.nl zorgt dat u bestelling onmiddellijk nadat de overeenkomst voor de verkoop van de producten uit de bestelling is gesloten. (in geval van betaling bij ontvangst) nadat de betaling voor de producten op onze bankrekening is bijgeboekt. (in geval van andere betalingswijzen) de bestelling zal in gang worden gezet bij een van onze leveranciers.

Bij levering van deze aangekochte producten zijn de verzendkosten 100% inbegrepen.

De leveringswijze en het adres waarop de producten rechtstreeks zullen worden geleverd vanuit en door onze leveranciers,

De uitvoeringstijd van de bestelling is de som van de tijd voor het aanleveren van de producten (indien niet op voorraad) en de levertijd van de leverancier.
 
Na het ontvangst van de betaling ontvangt u als klant een berichtgeving over de bestelling met nadere informatie over de levertijd. In beginsel is de levertijd binnen 3 werkdagen na ontvangst betaling.
 

Indien het niet mogelijk is om de bestelling uit te voeren binnen de termijn dat hierboven is vermeld, kunnen wij u hierover inlichten door middel van een e-mailbericht dat zal worden verstuurd naar het adres dat bij de registratie van de account of bij de bestelling is opgegeven tenzij de Klant ermee akkoord gaat om de leveringstermijn van de goederen te verlengen.

Dit geldt in het bijzonder voor goederen die worden aangepast aan de individuele behoeften voor u als klant.

 

Ruilen en Retourneren

Uiteraard kan er altijd iets misgaan. Uw pakket kan beschadigd zijn, u kunt het verkeerde besteld hebben enz, De bestelde producten dienen nog ongeopend te zijn en producten moeten dienen ongebruikt te z

Wanneer uw pakket en/of uw goederen beschadigd zijn neemt u dan binnen 48 uur contact op met info@warmtepompvoorjehuis.nl.

Stuurt u een foto van de schade aan het product of meedere goederen, we nemen z.s.m dan contact met u op. Vermeld a.u.b in uw e-mailbericht uw naam, adres en bestel ID.

Wanneer u erachter komt dat u iets verkeerd besteld heeft of dat het niet aan uw wensen voldoet dan kunt u uw pakket binnen 7 dagen naar ons retourneren echter zal dit dan wel op eigen kosten zijn en doet u dit altijd in overleg met ons:


Graag de reden van retour, uw naam, adres, bestel ID etc erbij te vermelden. De goederen dienen ongebruikt in de originele verpakking te worden geretourneerd. Indien u de volledige bestelling bij schade retourneert zullen alle kosten, inclusief de verzendkosten retour gestort worden. Retourneert u echter een deel van de bestelling dan is dit niet het geval. U dient echter, indien er geen sprake is van schade, zelf de retourkosten te betalen.

Wij gaan er van uit dat wanneer u bij ons een bestelling plaatst dat u accoord gaat met bovenstaande verzendvoorwaarden.

 

Vriendelijke groet,

warmtepompvoorjehuis.nl